Asistenca na ključ

Naša asistenca vam omogoča, da optimizirate vašo nepremičnino za prodajo ali pa poskrbi, da bo vaša selitev čim bolj prijetna in brezskrbna.

Priprava nepremičnine za prodajo

Pogosto se zgodi, da lahko prodajalci nepremičnin z majhnimi vložki drastično povečajo vrednost njihove nepremičnine. Tako se jim lahko vložek večkratno povrne. Vendar, ker so s tem povezani različni zapleti, se večina prodajalcev za to le stežka odloči.
V naši agenciji vam s pomočjo izbranih partnerjev pomagamo, da boste to storili na lažji način. Sodelujemo od načrtovanja do izvedbe ter poskrbimo, da bodo dogovorjene storitve narejene hitro, kvalitetno in cenovno sprejemljivo.

Asistenca pri selitvi

Kakor je lahko selitev prijetna, je obenem povezana z veliko logističnimi zapleti, ki lahko hitro izbrišejo nasmeh iz obraza.
V naši agenciji želimo, da bo selitev kar se da brezskrbna in prijetna. Skupaj z vami naredimo načrt in popišemo vse potrebne korake. To pomeni od priprave stanovanja na vselitev (načrtovanje, opremljanje, čiščenje), do same vselitve (selitveni servis), in po potrebi tudi zavarovanja.