IVANČNA GORICA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 188 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2006

Nadstropje P+1

 

Šifra:

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Grosuplje

Naselje: Ivančna Gorica

EI: C: od 35 do 60 kWh/m2a


Cena: 355.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
188 m2, samostojna, zgrajena l. 2006, 748 m2 zemljišča, P+1, prodamo. Cena: 355.000,00 EUR

Dodaten opis

Samostojna hiša velikosti 188 m2

Na odlični in zelo sončni lokaciji v Ivančni Gorici prodamo samostojno enodružinsko hišo, z urejenim in prostornim vrtom, pomožnim objektom ter dvoriščem, na katerem stoji tudi nadstrešek za dva avtomobila. Okolje bo prepričalo vse tiste, ki se radi umaknejo v neokrnjeno naravo, uživajo v lepih razgledih in številnih možnostih za rekreacijo ter potrebujejo hiter dostop do avtoceste in glavnega mesta.

Hiša se prodaja polno opremljena, možnost takojšnje vselitve!    

POVRŠINA HIŠE / ZEMLJIŠČA

  • Hiša velikosti 188 m2, sestavljena iz dveh etaž (pritličje 91,8 m2; nadstropje 96,78 m2)
  • Zemljišče velikosti 748 m2

RAPOREDITEV

Hišo odlikuje premišljen in prijetno razgiban tloris. Ob vstopu v hišo nas pričaka estetsko urejen predprostor, velik dnevno bivalni prostor, toaletni prostor z utilitiyem, garderoba z vgradnimi omarami in kotlovnica.

Osrednji del pritličja je funkcionalno dovršen, prostoren in izjemno svetel dnevno bivalni del hiše. Ta zajem dnevni prostor, moderno opremljeno kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso in urejeno zelenico.

V nadstropje nas vodijo polkrožne stopnice, ki so zavarovane s stekleno ograjo z inox poročjem. Nadstropje zajema dve otroški sobi, kopalnico z ločenim wc-jem, prostorno delavno sobo z izhodom na balkon, spalnico s svojo kopalnico, garderobno sobo in izhodom na balkon.

Hišo krasi velik in urejen vrt, kateri nudi dovolj prostora za postavitev otroških igral ter tudi žar kotička. Tako boste ob posedanju na terasi opazovali sproščeno tekanje svojih otrok.

OPREMA

Hiša je kvalitetno grajena, z izbranimi kakovostnimi materiali. Strešna kritina je bobrovec Creaton, 16 cm fasadne izolacije, PVC dvoslojna okna. Talne obloge so kombinacija prvorazredne keramike ter bambusovega parketa, pod katerim je 10 cm izolacije (stiropor), ogrevanje je urejeno na plin. V dnevnem prostoru je tudi velik kamin, ki v prehodnem obdobju v celoti zadosti potrebi po ogrevanju.

Pritličje je v celoti talno ogrevano, v nadstropju pa so talno ogrevani le toaletni prostori in del hodnika. Po celotni hiši so nameščeni tudi radiatorji.

Na dvorišču stoji poleg hiše še zidan pomožen objekt v treh nivojih (K+P+M), ki je lahko garaža ali delavnica. Klet je v celoti pod zemljo.

Dvorišče je tlakovano, pod tem se nahaja 45 m3 velik betonski zbiralnik kapnice. Na dvorišču je tudi kovinski nadstrešek za 2 avtomobila.

Zemljišče je v celoti ograjeno s panelno ograjo in cipresami. Frontalni vhod na dvorišče je zaprt s kovano ograjo na motorni pogon.

Hiša je varovana z alarmnim sistemom in video nadzorom.

LOKACIJA

Odlična lokacija, neposredna bližina AC priključka. Vsa potrebna infrastruktura (zdravstveni dom, banka, pošta, knjižnica, železniška in avtobusna postaja, trgovine …) je oddaljena 500 m od hiše Osnovna in srednja šola oddaljeni 2 km, v bližni hiše je tudi postaja šolskega avtobusa.

Dodatno - Vpisano v ZK.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!


Kontakt

Prodajalec: YES NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Na jami 14, 1000 Ljubljana
GSM: 064/277-955
Email: info@yesnepremicnine.si

Vaše povpraševanje